18 mei 2018: L.A.vation, een tribute to U2

Foto:

Vrijdag 18 mei geeft L.A.Vation tijdens hun Europese tour een concert in Gebouw-T, Bergen op Zoom. De band uit Californië noemt zichzelf de beste U2 Tribute band van de wereld.

Een authentieke weergave van een echt U2-concert. Dat is wat een bezoeker kan verwachten tijdens het concert van L.A.vation. De U2-tributeband uit Los Angeles, Californië is ondertussen uitgegroeid tot een internationale sensatie. Al meer dan dertig jaar brengen ze U2 hits ten gehore op festivals, in clubs en op privé-evenementen in heel de Verenigde Staten, Mexico, Midden- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Europa.

Jason Thiesen, die naast de band ook te boeken is als imitator van Bono, speelt samen met gitarist Bart Davis, die de technische gitaar van ‘The Edge’ speelt, bassist Howard Ulyate, die de lage kant van Adam Clayton levert en Jorgen Ingmar, die zorgt voor het ritmische hart en ziel van de band zoals Larry Mullen Jr. dat doet. Samen brengt de band hits als ‘With or Without You’, ‘Beautiful Day’ en ‘Vertigo’, zoals de echte U2 zou doen.

De zaal opent vrijdag 18 mei 2018 om 20:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €20,00 via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl

Reacties