2 juni 2018: The Rolling Stones maar dan anders

Muziek van The Rolling Stones, maar dan in een andere muzikaal jasje. Dat is wat vier bands 2 juni 2018 gaan laten horen in Gebouw-T, Bergen op Zoom.

Different Stones is een initiatief van Gebouw-T vrijwilliger Peter van Gent, die eerder al met dezelfde insteek Hazes Anders organiseerde. Het concept: Het oeuvre van een bekende band of artiest in een compleet ander genre stoppen. The Spider and the Fly, Stripped, Captain Gumbo en Paul Chevrolet zijn de vier bands die de muziek van The Rolling Stones vertalen naar hun eigen stijl.

Spider and the Fly een semi-akoestisch blues duo die zowel hits als minder bekende pareltjes spelen met twee gitaren en twee stemmen. Stripped, een Rotterdamse band die speelt onder het principe ‘It’s only Rock ’n Roll’. Een reis door de tijd van The Stones. Captain Gumbo, speelt de allereerste LP van The Stones is hun eigen cajun/zydeco stijl en tenslotte Paul Chevrolet, de band die ooit begon als Elvis tribute, maar later uitgroeide tot een Rock & Roll band, zet deze keer niet Elvis maar The Rolling Stones in de spotlight.

Kortom een avond vol The Rolling Stones, maar dan net even anders. De zaal opent vrijdag 02 juni 2018 om 20:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €12,50 via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl

Reacties