Inschrijving Bergen op Zicht verlengd tot 1 juli

Foto:

Op het parcours met kramen en demonstratieruimten is nog ruimte voor meer deelnemers. De Stichting Bergen op Zicht heeft daarom de inschrijftermijn verlengd tot 1 juli.

Met zo’n 75 aanmeldingen is het evenement Bergen op Zicht 2018 dat op zaterdag 15 september georganiseerd wordt al een succes. Het parcours met kramen en demonstratieruimten is echter groot genoeg om nog meer deelnemers te plaatsen. Daarom heeft De Stichting Bergen op Zicht de inschrijftermijn verlengd tot 1 juli.

Het doel van Bergen op Zicht is dat Bergse verenigingen, groepen en instellingen (zonder winstoogmerk) zich presenteren aan het grote publiek en vrijwilligers of leden kunnen werven. Het evenement wordt gehouden van 12.00-17.00 uur en vindt plaats in de binnenstad, langs het traject: de Grote Markt, de Fortuinstraat, een deel van de Steenbergsestraat, het Markiezenhofcomplex, de Hofstraat, het Sint-Catharinaplein en de Kremerstraat.

Deelname is gratis. Faciliteiten zoals (markt)kramen voor presentaties, stroomaansluitingen en podia met geluidsvoorziening worden door de Stichting Bergen op Zicht aangeboden. Tussen de kramen zijn er open ruimtes en enkele podia die gebruikt kunnen worden voor presentaties.

U kunt zich inschrijven via www.bergenopzicht.nl.

Reacties