27 juni 2018: Speuren naar sporen bij de Kraaijenberg

Foto: Leo den Heijer

Woensdag 27 juni is er weer een activiteit voor kinderen van 7 tot 12 jaar op de Kraaijenberg.

Onder leiding van gidsen van IVN en Brabants Landschap wordt bekeken welke dierensporen men tegen kan komen in de natuur. De meeste dieren krijg je nauwelijks te zien, maar ze laten wel sporen achter. Ga je mee op zoek naar pootafdrukken, maar ook naar knaag- en vraatsporen? Trek kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen. Het begint om 14.00 uur en is rond 16.00 uur klaar. Na afloop staat er een gratis drankje voor jullie klaar!

Voor deze activiteit geldt een maximum van 30 kinderen. U wordt verzocht om de kinderen van 7 tot 12 jaar vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten.

Verzamelen op 27 juni (onder begeleiding van een volwassene, niet voor BSO of andere commerciële groepen) om 14.00 uur bij bezoekerscentrum “De Kraaijenberg”. Gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat.
De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducées.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.brabantslandschap.nl, of op www.facebook.com/DeKraaijenberg.

Reacties