9 November, The Bird Dogs met ‘The Everly Brothers: ‘Bye Bye Love’’ bij Podium Kloosterhof

Foto:

‘Bye Bye Love’ is een theatershow waarin het vooral draait om die heerlijke en onvergetelijke muziek van de legendarische Everly Brothers.

The Bird Dogs nemen u graag mee op een muzikale reis door het bewogen leven van de twee wereldbefaamde broers, Don en Phil Everly.

Don en Phil Everly

Door middel van de muziek laten The Bird Dogs u een kijkje achter de schermen zien, maar vooral horen. ‘Bye Bye Love’ is een show waarin u uiteraard de tijd krijgt om heerlijk weg te dromen bij hun prachtige ballads, maar vervolgens ook weer uitbundig uit uw dak te gaan.

De rollen van Phil en Don worden ingevuld door de Britse artiesten Jay Simmons en Simon Burridge. Deze geweldige vocalisten hebben beiden een schat aan ervaring en kruipen op natuurlijk wijze in de vocale huid van Phil en Don.

De show wordt muzikaal begeleid door een sterke vijfkoppige formatie te weten de ‘Live Session Band’ bestaande uit Roy Poncin, Pepijn van Herk, Wesley Marotel, Alex Dutrieux onder leiding van musical director Harold Roso.

Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze show, waar u na afloop bij een ‘Meet & Greet’ een uniek T-shirt met exclusieve bedrukking van de Everly’s kunt bemachtigen.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 9 november
Tijd: 20.15 uur
Toegang: € 19,00 inclusief een pauzedrankje
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide

Video

Reacties