6 April, Rob en Emiel ‘Onderweg’ bij Podium Kloosterhof

Op zaterdag 6 april staan Rob en Emiel met hun familievoorstelling ‘Onderweg’ in de theaterzaal van podium Kloosterhof in Hoogerheide.

Cabaret, mentalisme en magie

Onderweg is een show voor volwassenen en voor de jeugd (12+). Het is een mix van stand-upcomedy, cabaret, mentalisme en pure magie.

Verwacht magie-strale acts, een bijzonder originele voorstelling en een absoluut onvergetelijke avond. De tijd vliegt voorbij en u verveelt zich geen moment, omdat u van de ene in de andere verbazing valt.
Als Rob en Emiel het podium op rijden, begint de reis waarvan niemand weet waar die eindigt. En u reist mee. Is het podium in Hoogerheide het einddoel of slechts het begin? Het antwoord zult u zelf moeten ontdekken. U weet dat u misleid wordt. U ziet het in allerlei varianten op tv, maar toch weet u niet hoe dit kan.

Met hun vorige theatershow gooide dit duo hoge ogen. Ze kregen lovende recensies. Rob en Emiel bespelen op unieke wijze de zintuigen en de waarneming. Een zeer vermakelijke, verrassende avond voor iedereen vanaf 12 jaar.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 6 april
Tijd: 20.15 uur
Toegang: € 18,00 | 65+ en CJP: € 16,00 inclusief een pauzedrankje
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide

Cookieinstellingen