Lacrosse komt naar je toe deze zomer

Tijdelijk verruilen de lacrossespelers de standaardvelden voor de parken van Bergen op Zoom.

Toevallige voorbijgangers kunnen de sport bekijken en proberen. Dat hebben ze al gedaan in Kiek in de Pot en Lodijkepark. Komende weken ben je voor twee weken welkom in het Anton van Duinkerkenpark, het stadspark van Bergen op Zoom. Vanaf 31 juli gooien de Ogers voor twee weken een balletje over op het strand langs de boulevard ter voorbereiding van een beach lacrosse toernooi eind augustus in Den Haag.

Lacrosse is een bloeiende teamsport in Bergen op Zoom die sinds oktober gratis wordt aangeboden. Het combineert een veelheid aan sporten zoals hockey, rugby, basketbal in een snel en leuk spel. Coach Daniël Sterenborg ziet de diversiteit aan achtergrondsporten van zijn jeugdleden als een verrijking: “Heb je ooit een tennisser, bokser, hockey’er, judoër, freerunner, inlineskater, badmintonspeler en voetballer samen zien spelen? Bij lacrosse zien we het gebeuren. Voor sommigen is dit de eerste sport ooit zelfs en iedereen pakt het snel op”.

Reden genoeg om deze zomer te komen ontdekken in het Stadspark en langs de Binnenschelde. Geheel vrijblijvend op dinsdagavond 19:00 uur. Ook voor groepen (tot 15 personen) is het mogelijk een clinic te plannen: www.ogerslacrosse.nl en meer actueel nieuws op Facebook ‘Ogers lacrosse’.

Reacties