Natuurmiddag voor kleuters (4 t/m 6 jaar) op de Kraaijenberg

Foto: Leo den Heijer

Op woensdag 15 augustus zijn een aantal imkers te gast van Bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant op de Kraaijenberg om het kleuterprogramma over bijen te ondersteunen.

De imkers brengen imkerpakken mee voor de kids om zich te verkleden, honing om te proeven en nog veel meer over bijen zal er deze middag met de kinderen gedaan worden.

Wanneer dit u aanspreekt, bent u van harte welkom op 15 augustus 2018 op de Kraaijenberg voor de kleutermiddag.
Om een al te grote toestroom van belangstellenden te voorkomen, worden alleen kinderen die aangemeld zijn toegelaten. U kunt uw kinderen van 4 tot en met 6 jaar vooraf aanmelden op de site van Brabants Landschap: www.brabantslandschap.nl/activiteiten  De inschrijving wordt gesloten na 40 kinderen.

De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés. We sluiten af met een lekker glaasje limonade.
*Met slecht weer is er een binnenprogramma.

Datum: Woensdag 15 augustus 2018
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Bezoekerscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 Bergen op Zoom
Leeftijd: 4 t/m 6 jaar
Tip: geef uw kind stevige schoenen en kleding die vuil mag worden aan!

*Het is een samen genieten van kinderen en hun begeleiders en de bedoeling dat de ouders of grootouders ook de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen.

*Deze middag is alleen voor (groot-) ouders en (klein-) kinderen en niet voor BSO of andere
commerciële instellingen!

Reacties