Huijbergse Paarden3daagse 29 & 30 September

Foto: Jan

De organisatie van de Huijbergsepaarden3daags wil graag alle bewoners van Huijbergen en omgeving op 29 en 30 september uitnodigen om een bezoek te brengen aan de Paarden3daagse.

Waar het evenement in 2010 begonnen is met een kleine partytent en een paar zitjes voor de deelnemers is het inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig festijn welke ook druk bezocht wordt door mensen uit de omliggende regio vanwege de vele gezellige kraampjes, de spectaculaire demonstraties en de aanwezigheid van diverse foodtrucks die de bezoekers van de lekkerste hapjes en gerechten voorzien.

Waar de organisatie vorig jaar nog sprak over een probeersel wordt dit jaar al snel duidelijk dat het geheel wordt uitgebreid vanwege het succes en de geweldige positieve reacties.

Wat kunt u zoal verwachten :

Op zaterdag wacht de bezoekers een verrassende opening die gelijk zal zorgen voor de nodige energie op het veld.
Daarna zal Sophie samen met haar paardenvriend een demonstratie vrijheidsdressuur, en aansluitend een demonstratie doggydance laten zien!

Gevolgd door een energieke dansdemo door Creative ARt WorX. En als hoofdakt zal Stichtijng Langenort een spetterende Wild West show, cowboys, sherrifs, en vuurspuwers nemen het terrein over!

Foto: Amanda Melchior

Op zondag zal “Zorro” een kuur op muziek verzorgen die menigeen zal ontroeren, wat een bijzondere samenwerking tussen mens en dier, daarna doen we de wildwest show nog eens dunnetjes over met een demonstratie Trickriding waarbij Tamara in razend tempo vooral naast of onder haar paard hangt, eraf springt en op de rug staat of het de normaalste zaak van de wereld is in volle galop.

Tussen de shows door is het uiteraard ook een en al gezelligheid bij de vele kraampjes die rond het veld staan opgesteld zodat echt iedereen naar hartenlust kan rondsnuffelen, wat vindt u zoals tussen de bijzondere kraampjes : Uiteraard mogen de kramen met dierenproducten ( voor hond, kat, vogels, knaagdier en uiteraard paardenspullen ) niet ontbreken, maar ook badjassen voor honden, unieke windlichten van kaarsvet, een mobiele zoutkamer, cadeauartikelen, de meest geweldige handgemaakte sieraden, Brocante spulletjes, kleding, diverse kunstenaars met hun werk.

 

Over de kinderen geen zorgen, voor hun is het knutseldorp beide dagen uitgebreid waar ze zich de gehele dag kunnen vermaken, klaar met knutselen ? dan kunnen ze hun ei kwijt op het wild west springkussen en samen met hun vriendjes en vriendinnetjes een wildwest hindernis parcours afleggen.

Wij vertelden u net nog dat u geen zorgen hoefde te hebben…. Over de kinderen niet in elk geval die zullen zich prima vermaken, maar geeft u ze vooral kleding aan die vuil mag worden, want aan het eind van de dag zullen zowel de kindjes als de kleertjes aan een grondige poetsbeurt toe zijn! Niks mooiers dan ravotten in de buitenlucht!

Geen zin meer om na zo’n gezellige dag te koken ? Ook daar is aan gedacht, op het veld zullen vanaf ca 14.30 op zaterdag en zondag de foodtrucks op het eetpleintje de luikjes open gooien om u allerlei lekkers voor te schotelen, van Hollandse Frietjes, Amerikaanse Burgers & Hotdogs, Molukse hapjes, Mexicaanse heerlijkheden, Thaise Wok gerechten, en Hongaarse lekkernijen, en pittige wrap kebabs


Tot aan het nagerecht, speciale koffies met gebak en ijs toe, overal is aan gedacht, en een waar feestje voor het hele gezin, de toegang voor deze geweldige belevenis is gratis!
Adres : Staartsestraat in Huijbergen, op het weiland tegenover manege de Wolf. U ziet vanzelf de feesttent waar u het terrein op kunt rijden.

Reacties