22 September, Well-being Day door SABIC en F!TFabriek

Foto: JKr

SABIC in Bergen op Zoom en de F!TFabriek gaan een driejarige samenwerking aan die sporten en een gezonde levensstijl promoot in de gemeente Bergen op Zoom.

Het SABIC sponsorbeleid richt zicht op strategische partnerschappen die direct aansluiten op SABIC ’s ambitie om een blijvende bijdrage te leveren aan de gemeenschap waarin zij actief is. De elementen waar SABIC zich primair op richt zijn: Science & Technology Education, Culture & Community, Environmental protection en Health & Wellness.

SABIC

Binnen de eigen poorten zet SABIC zich al jaren in op dit onderwerp. Zo is er een bedrijfsfitness, zijn er programma’s die gezonde voeding promoten of het stoppen met roken ondersteunen.

Als een van de weinige bedrijven in de industrie bieden ze medewerkers in ploegendienst de mogelijkheid aan om deel te nemen aan zelfroosteren, waarbij medewerkers deels zelf kunnen bepalen welk rooster zij werken wat de werk-privé balans ten goede komt.

F!TFabriek

De F!TFabriek sluit naadloos aan bij het onderdeel Health en Wellbeing en organiseert een aantal activiteiten in samenwerking met SABIC ter promotie van een gezonde levensstijl en beweging. Voeding, beweging en ontspanning…. Daar draait het om tijdens het eerste evenement wat de F!TFabriek in samenwerking met SABIC organiseert.

Well-being Day

De WELL-BEING DAG op 22 september 2018. Je kunt de elementen ervaren door met sportactiviteiten van lokale aanbieders aan de slag te gaan, infostands langs te gaan of door het nuttigen van een gezonde snack. Er kan natuurlijk ook gerelaxt worden in de relax area of in het wellness gedeelte.

Het evenement zal van 12:00 tot 17:00 uur plaats vinden op het evenemententerrein aan de Boulevard in Bergen op Zoom. De komende weken stellen we de verschillende deelnemende organisaties aan je voor en we hopen natuurlijk dat jullie allemaal een kijkje komen nemen.

Reacties