Natuurmiddag voor kleuters (4 t/m 6 jaar) op de Kraaijenberg

Foto: Marit Kamp

Op woensdag 19 september gaan IVN vrijwilligers met de kinderen een houten egelhuis in elkaar zetten en voorbereiden met bladeren en voedsel voor de egels om in te overwinteren.

Dit zal na afloop in het bos bij de Kraaijenberg geplaatst worden. Ook kunnen ze tijdens een speurtocht veel over de leefwijze van de egel ontdekken en ervaren.

U bent van harte welkom! Het is van belang dat uw (klein)kind wordt aangemeld als deelnemer aan de kleutermiddag. Zo hebben wij een overzicht op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Aanmelden kunt u op de site van het Brabants Landschap via www.brabantslandschap.nl/activiteiten.

Om een al te grote toestroom van belangstellenden te voorkomen, wordt de inschrijving bij 40 aanmeldingen gesloten.
De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés. Tussendoor drinken we een lekker glaasje limonade.

*Met slecht weer is er een binnenprogramma.

Datum: Woensdag 19 september 2018
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Bezoekerscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 Bergen op Zoom
Leeftijd: 4 t/m 6 jaar
Tip: geef uw kind stevige schoenen en kleding die vuil mag worden aan!

*Het is een samen genieten van kinderen en hun begeleiders en de bedoeling dat de ouders of grootouders ook de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen.

*Deze middag is alleen voor (groot-) ouders en (klein-) kinderen en niet voor BSO of andere commerciële instellingen!

 

Reacties