Benefietconcert voor Stichting Bevrijding Brabantse Wal op 16 november

Foto:

Op vrijdag 16 november dit jaar organiseert Lionsclub Bergen op Zoom Scaldis in samenwerking met de Koninklijke Luchtmacht Kapel een concert in theater “De Maagd” in Bergen op Zoom.

MISSIONS

In hun nieuwe programma “MISSIONS” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht je mee op een muzikale reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de luchtmacht haar werk doet.

Eenenveertig blazers en een zevenkoppige ritmesectie, vakmusici die stuk voor stuk behoren tot de absolute top binnen hun discipline, zorgen voor een ongekend muzikaal spektakel. Soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat.

Stap in en reis mee naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika en het Midden Oosten. Laat je verrassen met uitgekiende en hedendaagse arrangementen, solisten uit het eigen orkest en zangsolisten.Tevens zullen luchtmachtmilitairen spreken over hun ervaringen tijdens oefeningen en uitzendingen.

Goed doel

De opbrengst van het concert zal geheel ten goede komen aan het goede doel. Er is gekozen voor een regionaal doel dat zowel door de lionsclub als door de Koninklijke Luchtmacht Kapel van harte wordt onderschreven: het educatief centrum van de Stichting Bevrijding Brabantse Wal.

De stichting wil, in het kader van 75 jaar bevrijding, een bezoekerscentrum realiseren tussen de twee militaire begraafplaatsen in aan de Ruytershoveweg. Belangrijk onderdeel hiervan wordt een educatieve ruimte waarin toelichting gegeven wordt op de bevrijding van Bergen op Zoom en omgeving. Laten zien dat de vrijheid die wij nu kennen niet vanzelfsprekend is.

Lionsclub Bergen op Zoom Scaldis en de Luchtmacht Kapel ondersteunen graag deze gedachte van de Stichting Bevrijding Brabantse Wal en hopen dat u net zo enthousiast zult zijn en daarmee de opbrengst zo hoog mogelijk te laten zijn. Voor bedrijven in de regio zijn ook aantrekkelijke sponsorarrangementen voorzien.

Informatie Stichting Bevrijding Brabantse Wal: www.canadays.nl
Kaarten: ticketverkoop De Maagd www.demaagd.nl/algemene-info/kaartverkoop
Sponsoring via Lionsclub, e-mail: [email protected]

Reacties