Lacrosse introductielessen op dinsdagavond

Foto: Ogers Lacrosse

Ogers Lacrosse biedt vijf gratis introductielessen vanaf dinsdag 18 september vanaf 19:00 uur op sportpark Rozenoord voor volwassenen (16+) en jeugd (9+).

Eerdere sportervaring is niet vereist, bijna iedereen heeft minder dan een jaar ervaring.

Toernooien en competitie

Nog geen jaar geleden is Lacrosse geland in Bergen op Zoom en met name de grote groep jeugdspelers heeft al flink wat toernooien gespeeld. Komend jaar spelen zij mee in de eerste Nederlandse jeugdcompetitie. Als je de eerste twee trainingen meedoet, kwalificeer je al om mee te doen met het new comerstoernooi in Nijmegen eind september.

De van origine Amerikaanse indianensport wordt gespeeld met een stick met een netje bovenaan en is een combinatie van (ijs)hockey, American football. Door een hard rubberen bal over te spelen kan er razendsnel gescoord worden in het doel.

Uitdaging met hoge ‘funfactor’

Volwassenen die een nieuwe uitdaging zoeken in een nieuwe sport, en zelfs zonder eerdere sportervaring, kunnen ook goed bij Lacrosse terecht. Bij gelegenheid zal er komend jaar toernooien worden gespeeld.

Het heeft een hoge ‘funfactor’ en je zult al snel de eerste ground balls scoopen, sticks checken en body defense spelen. Ben jij klaar voor iets nieuws. Ogers Lacrosse! Aanmelden via [email protected]

Reacties