Walk&Talk bijeenkomst op 5 november

Bibliotheek Bergen op Zoom
Foto: Jan Krijtenburg

Op 5 november wordt er in de Bibliotheek Bergen op Zoom weer een Walk&Talk bijeenkomst gehouden.

LinkedIn voor werkzoekenden centraal tijdens Walk&Talk bijeenkomst

Walk&Talk

Walk&Talk is dé gratis koffiepauze voor werkzoekenden. Het is een plek waar ervaringen met elkaar gedeeld kunnen worden, contacten gelegd worden én waar een gastspreker elke bijeenkomst een specifiek thema belicht. Vele tips en suggesties kunnen er opgedaan worden.

Iedere eerste maandag van de maand (m.u.v. de zomervakantie) vindt van 10.00 tot 12.00 uur een Walk&Talk bijeenkomst plaats in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17.

Maandag 5 november vertelt Saskia Dartel, ook bekend als Het CV meisje, wat het effect van het gebruik van LinkedIn kan zijn, voor wie het geschikt is, wat ermee gedaan kan worden en welke resultaten er bereikt kunnen worden.

LinkedIn voor werkzoekenden

LinkedIn is het beheren en onderhouden van een zakelijk netwerk. Daarnaast laat de werkzoekende zichzelf online als professional binnen het vakgebied zien. Een overtuigend en onderscheidend profiel opent deuren en zorgt voor uitnodigingen tot (oriënterende) netwerkgesprekken.

Om deze uitnodiging te ontvangen moet het voor de lezer/bezoeker in één oogopslag duidelijk zijn dat jij dé kandidaat voor de job bent. Deze geschiktheid wordt bepaald, vaak al binnen 8,8 seconden. Met een overtuigend en onderscheidend profiel bezorg je de lezer het gevoel een “kans” te missen wanneer er niet met jou gesproken wordt.

Na afloop is er de mogelijkheid om het geleerde direct in de praktijk te brengen. Saskia Dartel vertelt er je graag over.

Aanmelden voor Walk&Talk kan via:

Telefoon: 0164 – 24 34 50
E-mail: [email protected]

Reacties