Vernieuwd parcours Night Run 2018!

Foto: Regioactueel Archief

Op vrijdag 28 december vindt de vierde editie van de Night Run Bergen op Zoom plaats. Dit jaar op een nieuwe locatie, met een vernieuwd parcours en een ander goed doel.

De Night Run Bergen op Zoom start dit jaar vanaf de Boulevard. Een route van 6,8 kilometer langs het water, een warming-up op het strand en lampjes die je tot aan de overkant ziet schitteren.

Ook de afterparty van de Night Run zal op een andere locatie worden gehouden. De afterparty zal dit jaar plaats vinden bij Sportza, de sportbar aan de boulevard. Het gekoppelde goede doel dit jaar is het Nationaal Ouderenfonds.

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. Ouderen doen bij de diensten en activiteiten van het fonds sociale contacten op zodat ze zich minder alleen voelen, en het Ouderenfonds zorgt dat ze zichzelf beter kunnen redden.

Het ‘concept’ van de Night Run blijft verder gewoon hetzelfde. De Night Run is een sfeerloop tussen kerst en oud&nieuw waarbij de lopers het donkere parcours verlichting met hun hoofdlampje, wat voor een wonderlijk effect zorgt.

De inschrijvingen zijn sinds kort geopend. Inschrijven kan via www.nightrunbergenopzoom.com. Schrijf je snel in wat de vorige edities waren zo goed als uitverkocht.

Reacties