13 januari 2019: Sneeuwman komt tot leven in familieconcert in winterse sfeer

Harmonie Eendracht Maakt Macht en het Cultuurbedrijf werkten samen aan het familieconcert “De Sneeuwman”. De voorstelling voor kinderen vanaf vijf jaar is op zondag 13 januari 2019 te zien in Theater De Maagd in Bergen op Zoom.

De voorstelling is een co-productie van Harmonie Eendracht Maakt Macht en het Cultuurbedrijf (waar CKB onderdeel van is). Samen met het CKB Kinderkoor verzorgt de harmonie de muzikale begeleiding onder de animatiefilm De Sneeuwman, een oorspronkelijke productie van Raymond Briggs met muziek van Howard Blake. Veel ouders van nu zullen met weemoed terugdenken aan hun eigen jeugd, toen deze populaire animatiefilm ieder jaar rond de jaarwisseling werd vertoond. Het is een echte familievoorstelling, geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten, zodat de spanningsboog voor de kleintjes niet te lang is.

Vlieg mee met het jongetje die een levensgrote sneeuwman heeft gemaakt. Voordat hij gaat slapen kijkt hij vanuit zijn slaapkamer vol trots naar de sneeuwman beneden in de tuin. Om middernacht wordt hij wakker en ziet hij dat de sneeuwman leeft! Samen gaan ze op ontdekkingstocht en beleven ze fantastische avonturen. Wil je weten welke avonturen ze samen beleven?

De harmonie wordt geleid door dirigente Inge Kegel-Verbraak, die ook voor de arrangementen heeft gezorgd. Het koor van het CKB staat onder leiding van Monique Jimkes, Roel van der Velde treedt op als verteller.

EMM speelt met Sneeuw – Familieconcert met film – zondag 13 januari 13:30 + 15:00 – De Maagd

Bron: Cultuurbedrijf

Reacties