DeWolff rockt op 5 januari 2019 in Bergen op Zoom

Het driekoppig rock ‘n rollmonster DeWolff was vorige maand te zien in Goes. Zaterdag 5 januari staan ze in Gebouw-T.

DeWolff werd geboren in 2007 met Pablo van de Poel op zang/gitaar, broertje Luka van de Poel op drums en Robin Piso op Hammond orgel, en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde live bands van het land. DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band. Hun jongste wapenfeit? Het zesde studioalbum ‘Thrust’, wat in mei 2018 uit kwam.

Certain Animals

Certain Animals serveert smerige rock met een Rotterdams rafelrandje.Via het gitaargeweld van de jaren ’70 reist het trio naar de psychedelica van de jaren ’60 en hijst het geheel in een hedendaags jasje. De band staat nog geen twee jaar op de planken, maar weet in deze korte periode al een stevige livereputatie op te bouwen met shows op Oerol, Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival, Mañana Mañana, Big Rivers en veel meer.

Met de nieuwe plaat ‘Down The Rabbit Hole’ viert het drietal na de succesvolle single ’Image’ haar tweede vinylrelease. De schijf produceerde het rijkelijk behaarde driemanschap eigenhandig in de Rotterdamse havens. Certain Animals blijft haar publiek overtuigen en maakt overal nieuwe dierenvrienden. Zaterdag 5 januari zullen ze de support van DeWolff verzorgen.

Wim Behre

Platendraaier Wim Behre heeft een passie voor vinyl, zowel vintage als recent. Hij draait soul, country, funk, rhythm & blues, garagerock, punk, psychedelisch, jazz, reggae én rock’n roll. Het dansbare. Het tot tranen roerende. Het dit-kun-je-toch-niet-menen-zo-steengoede. Zijn contacten met artiesten zorgen ervoor dat hij regelmatig als een van de eersten een nieuw nummer kan presenteren om dit vervolgens te combineren met parels uit het verleden. Ook Wim Behre zal de support van DeWolff verzorgen.

DeWolff komt zaterdag 5 januari naar Gebouw-T. Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium: www.gebouw-t.nl.

Reacties