13 januari 2019: Nieuwjaarsreceptie bij Heemkunde kring Halchterth te Halsteren

Hof van Ram (Heemkundekrijg Halchterth)
Foto: Jan (Archief Regioactueel.nl)

Traditiegetrouw houdt Heemkunde Halsteren weer een Nieuwjaarsreceptie. Op zondag 13 januari is iedereen welkom in het Heemhuis om iedereen een goed nieuwjaar te wensen.

Van 14.00 uur tot 16.00 uur is men welkom, om onder het genot van een drankje en de welbekende oliebol iedereen weer te ontmoeten. Er zal aan de hand van een fotopresentatie terug gekeken worden op de activiteiten van het jaar 2018. De zaal is open om 13.30 uur en de toegang is gratis. Een goede gelegenheid om te komen kijken wat er zoal te doen en zeker ook te zien in het heemhuis. Ook kan men zich op deze middag op geven als lid van de Heemkundekring. Voor slechts 15,- per jaar en een gratis jaarboek geniet men een heel jaar van alles wat Halchterth te bieden heeft.

Fototentoonstelling

Tijdens de nieuwjaarsreceptie kan men ook de Fototentoonstelling bekijken. Deze is georganiseerd door de werkgroep fotografie. De deelnemende leden hebben ieder 5 foto’s ingezonden. Het publiek kan nu stemmen op de mooiste foto’(s).Hiervoor kunnen formulieren ingevuld worden welke bij de tentoonstelling aanwezig zijn.
Men kan 3 foto’s uit kiezen en op deze formulieren invullen. De tentoonstelling is ook te bezichtigen op de andere openingstijden van het Heemhuis tot eind januari.

  • Heemhuis Hof van Ram. Beeklaan 29a te Halsteren.

Reacties