The Fortunate Sons, 50 jaar na Woodstock

Foto:

50 jaar nadat de Creedence Clearwater Revival een legendarisch optreden gaven op Woodstock brengen The Fortunate Sons deze show opnieuw naar de zalen. The Fortunate Sons komt zaterdag 19 januari naar Gebouw-T.

Ondanks het nachtelijke uur van de Woodstock-show, en het feit dat de show in geen enkele officiële Woodstock uitgave is opgenomen, is dit nog altijd één van de hoogtepunten van het festival. Een optreden waar 50 jaar later nog steeds over wordt gepraat! Op zaterdag 19 januari komen The Fortunate Sons naar Gebouw-T.

Wanneer het intro van Born On The Bayou wordt ingezet en de ritmesectie, bestaande uit Ipo van Drooge op drums en Marco Oonincx op bas, invalt dan voel je een golf van opwinding door de zaal gaan. En wanneer zanger Toon Eppink de eerste woorden in de microfoon brult dan zie je de hoofden goedkeurend meedeinzen op het ritme van de muziek.

Naast de integrale uitvoering van de Woodstock set zal de show aangevuld worden met een greep uit het glansrijke CCR repertoire. De lange rij hits zorgt voor een feest der herkenning, met hier en daar plek voor een juweeltje van een albumtrack of b-kantje voor de echte die-hard fans en fijnproevers.

Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium: www.gebouw-t.nl.

Reacties