Jubileumconcert Fravino op 6 april in Huijbergen

Foto: Jan

Streekorkest Fravino in Huijbergen bestaat dit jaar 60 jaar en dat moet gevierd worden.

Door het jaar heen zullen diverse feestelijke activiteiten plaatsvinden, in samenwerking met onder meer het Wilhelmietenmuseum, dat dit jaar het thema “Muziek” hanteert. De roots van het streekorkest liggen bij de broeders van Huijbergen en daar past de samenwerking met het Wilhelmietenmuseum uitstekend bij.

Dankzij de trouwe donateurs en weldoeners heeft Fravino deze mooie mijlpaal kunnen bereiken en daar zijn ze hen  bijzonder dankbaar voor.

Streekorkest Fravino wil u uitnodigen om één of meerdere feestelijke optredens van dit bijzondere orkest bij te wonen.

Het hoogtepunt van dit 60-jarig jubileum is het Jubileumconcert op zaterdag 6 april om 19.30 uur in MFC De Kloek. Het wordt een speciaal concert met een bijzondere gast, waarbij ook meerdere oud-muzikanten zullen meespelen. U wordt dan ook uitgenodigd om te gast te zijn bij dit Jubileumconcert.

Een week later, op zaterdag 13 april, zal Fravino de opening van het museum-jaar van het Wilhelmietenmuseum muzikaal ondersteunen en zullen ook een aantal historische attributen van Fravino te zien zijn. Onder het genoemde thema “Muziek” zullen meerdere aspecten van het muziek maken aan de orde komen.

Ook vinden er verderop in het jaar nog enkele optredens plaats en zal er een leerzaam evenement voor kinderen worden opgezet. Deze activiteiten worden nog nader bekend gemaakt.

Reacties