28 maart: zo ga je op zoek naar je voorouders

Foto: Pb

Heemkundekring Halchterth organiseert een avond en een middag voor iedereen die belangstelling heeft voor genealogie. Bent u op zoek naar uw voorouders, maar weet u niet zo goed hoe en waar u moet beginnen, bij de Heemkundekring kunnen ze u dit vertellen.

Op donderdag 28 maart 2019 zal Dhr. C.Kuipers en lezing komen geven over genealogie. Hoe moet ik te werk gaan en hoe kom ik verder op mijn zoektocht naar mijn verleden. Ook bidprentjes komen aan de orde. De avond is voor iedereen gratis toegankelijk. Om 19.30 uur bent u welkom in de Hof van Ram ,het heemhuis van Heemkundekring Halchterth te Halsteren. Beeklaan 29a . Een leerzame avond voor iedereen die op zoek is naar het verleden.

Zaterdag 30 maart 2019 is er van 12.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag in de Hof van Ram. Ook hier is iedereen welkomen de toegang gratis. U kunt dan kennis maken met wat er op de maandelijkse genealogie avonden allemaal gedaan kan worden. Er zijn mensen aanwezig die u kunnen helpen een antwoord te vinden op uw vragen Een leerzame avond voor mensen die graag speuren naar hun voorouders misschien wel uit een ver verleden.

Reacties