17 april: Natuurmiddag voor kleuters (4 t/m 6 jaar) op de Kraaijenberg

Foto: Leo den Heijer

Van kikkerdril naar kikker…. de kikkers leggen in deze maanden kikkerdril in poelen en sloten. Op woensdag 17 april gaan we met de kinderen naar de poelen – gelegen naast Bezoekerscentrum de Kraaijenberg – om kikkerdril, kikkervisjes, kikkers te zoeken en te bekijken.

Via een speurtocht kunnen de kinderen veel over het leven van de kikker ontdekken. Wie zelf een schepnet en emmer heeft, kan dat meenemen. Na afloop worden alle kikkerdril, kikkervisjes en kikkers teruggezet in het water.

U bent van harte welkom! Het is van belang dat uw (klein)kind wordt aangemeld als deelnemer aan de kleutermiddag. Zo hebben wij een overzicht op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Aanmelden kunt u op de site van het Brabants Landschap via www.brabantslandschap.nl/activiteiten

Om een al te grote toestroom van belangstellenden te voorkomen, wordt de inschrijving bij 30 aanmeldingen gesloten.
De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés. Tussendoor drinken we een lekker glaasje limonade. Met slecht weer is er een binnenprogramma.

  • Datum: Woensdag 17 april 2019
  • Tijd: 14:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Bezoekerscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 Bergen op Zoom
  • Leeftijd: 4 t/m 6 jaar
  • Tip: geef uw kind stevige schoenen/laarzen en kleding die vuil mag worden aan!
  • Het is een samen genieten van kinderen en hun begeleiders en de bedoeling dat de ouders of grootouders ook de hele middag aanwezig zijn en hun (klein-) kind waar nodig ondersteunen.
  • Deze middag is alleen voor (groot-) ouders en (klein-) kinderen en niet voor BSO of andere commerciële instellingen!

Reacties