Suzana Jovanovic exposeert bij Ma Vie home & lifestyle

Suzana Jovanovic met Ellen van Vlaardingen
Foto: Jan

Bij Ma Vie in het vierkantje in Bergen op Zoom zijn tot en met 5 juni schilderijen van Suzana Jovanovic, finaliste bij het televisieprogramma Project Rembrandt, te zien.

De eigenaresse van de home & lifestyle winkel, Ellen van Vlaardingen, had op Facebook werk van Suzana gezien en was daar enthousiast over. Ze had contact opgenomen met Suzana met het idee om werk van Suzana in haar winkel aan de Kortemeestraat te exposeren.

Project Rembrandt

Suzana was daar meteen voor in en vanaf 23 mei hangen er een aantal grote en kleinere werken van Suzana in de winkel, waaronder een aantal schilderijen die gedurende het televisieprogramma gemaakt zijn.Suzana gaf ook aan dat ze blij was om wat meer over haar werk te kunnen vertellen, omdat daar in het televisieprogramma erg weinig tijd voor was.

Boven de bank

Een leuke bijkomstigheid van het exposeren van schilderijen in een home & lifestyle winkel is dat de schilderijen, die ook te koop zijn, in een meer huiselijke omgeving te zien zijn. Zo hangen de schilderijen gewoon boven de bank of staan op het bijzettafeltje.

Vrijdagmiddag was de officiële opening van de expositie waarbij Suzana Jovanovic ook aanwezig was om belangstellenden over haar werk en de achtergronden van de diverse kunstwerken te vertellen. Veel van Suzana’s schilderijen zijn geïnspireerd door gebeurtenissen die ze in haar leven heeft meegemaakt of zaken die haar na aan het hart liggen. Bij vrijwel elk schilderij hoort een verhaal.

Praktische informatie

Datum: 23 mei tot en met 5 juni
Tijd: gedurende openingstijden van de winkel
Locatie: Ma Vie home & lifestyle aan de Kortemeestraat 13 in Bergen op Zoom
Vernissage: 24 mei tussen 15:00 en 20:00 uur

Links:

 

Reacties