Laatste inzichten in medische behandelingen bij Parkinson Café West-Brabant

De bijeenkomst op 6 juni bij het Parkinson Café West-Brabant staat in het teken van de laatste inzichten in medische behandeling bij parkinson.

Op donderdag 6 juni is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van de laatste inzichten in medische behandeling bij parkinson.

Neuroloog t. van Strien

Tijdens deze bijeenkomst geeft neuroloog t. van Strien uitleg over de laatste wetenschappelijke inzichten met betrekking tot (toekomstige) behandelingen die de ziekte van Parkinson zouden kunnen afremmen of genezen.

Welkom

Wilt u over dit onderwerp meer weten? U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het Parkinson Café West-Brabant wordt gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Reacties