Ik ga op reis en neem mee… …dat leer je in het Baby- Kleutercafé

Foto:

Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Bergen op Zoom is dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers: samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van baby’s en peuters. Iedere bijeenkomst is er een interessante gastspreker aanwezig. Donderdag 4 juli staat van 9.30 tot 10.30 uur in het teken van de komende vakantie.

Ik ga op reis en neem mee…

Jeugdverpleegkundige Janna van der Ploeg van het consultatiebureau geeft de beste vakantietips, zodat de bezoekers van het Baby- tot Kleutercafé zorgeloos op vakantie kunnen. Thuisblijvers krijgen tips om op stap te gaan in de omgeving. Bibliotheekmedewerker Saskia Bousie leest een heerlijk zonnig boek voor. Laat de vakantie maar komen!

Welkom

Het Baby- tot Kleutercafé is iedere eerste donderdag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur (behalve de schoolvakanties). Ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar zijn meer dan welkom.

Aanmelden

De toegang is gratis. Het is vrije inloop! Het Baby- tot Kleutercafé is onderdeel van BoekStart, dat het voorlezen aan baby’s, dreumesen en peuters stimuleert. De organisatie is in handen van de Bibliotheek Het Markiezaat en Jeugdgezondheidszorg West-Brabant.

Reacties