31 Juli, Schat zoeken bij de Kraaijenberg

Foto: Leo den Heijer

Kinderactiviteit “Schat zoeken” bij de Kraaijenberg op 31 juli.

Welke piraat heeft er in ons Markiezaatsgebied een schat begraven? Nee hoor, geen enge piratenverhalen; wel iets over een “Verdronken dorp” en restanten van bewoning vlakbij. Vind jij een stuk aardewerk? Wie weet wat het geweest is? Samen bekijken we wat de vondsten zijn die we in het Markiezaatsgebied vinden.

De activiteit is voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Trek kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen. We beginnen om 14.00 uur en verwachten om 16.00 uur klaar te zijn. Hierna staat er een gratis drankje voor jullie klaar. Wij verzoeken u om de kinderen van 7 tot 12 jaar vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten

Verzamelen op 31 juli (onder begeleiding van een volwassene, niet voor BSO of andere commerciële groepen) om 14.00 uur bij bezoekerscentrum “De Kraaijenberg”, gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat.
De kosten voor deze kinderactiviteit zijn €2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducées.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.brabantslandschap.nl, of op www.facebook.com/DeKraaijenberg.

Reacties