5 September, Parkinson Café West-Brabant

Foto: Parkinson Café

Op donderdag 5 september is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant, deze keer in het teken van het levenstestament en wilsverklaring.

Tijdens deze bijeenkomst bespreekt notaris Mr Ellen Bongaerts van Notariskantoor Wouw het levenstestament en wilsverklaring. Zij geeft meer uitleg over dit onderwerp en u krijgt kans om vragen te stellen. Daarnaast verwelkomen wij ook een speciale gast, namelijk de directeur van de Parkinson vereniging, mevrouw Aalderink.

Wilt u over dit onderwerp meer weten? U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het Parkinson Café West-Brabant wordt gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Reacties