Foodstoet 2019: VrijMiBo, Kidsstoet en Foodcamp

Foto: De Foodstoet

Op 30 en 31 augustus en 1 september 2019 vindt de vierde editie van de Foodstoet in Bergen op Zoom plaats. Beleef en ontdek street- en soulfood tijdens de sprankelende editie van de Frenzy Food Experience.

De Foodstoet is inmiddels een bekend begrip in Bergen op Zoom geworden. Dit jaar is het alweer tijd voor de 4e editie. Iedere zomer veranderd het stadspark Kijk in de Pot 3 dagen lang in een Walhalla voor iedere Foodlover. “Het is prachtig om over deze sfeervolle paden te lopen en te genieten van verschillende geuren, smaken, geluiden en gelukkige mensen om je heen”, zegt Niels Bernaards van de organisatie.

Ook dit jaar zal je een selectie vinden van de beste foodtrucks uit het land met gerechten van verschillende culturen en eetgewoonten uit diverse continenten, maar ook een uitgebreid aanbod aan activiteiten.

Vrijdagmiddagborrel

Zo kun je op vrijdagmiddag je weekend beginnen op de ‘Foodstoet Weekend Kick-off’. Op deze vrijdagmiddagborrel kun je samen met je collega’s op een bijzondere manier je weekend beginnen. Een speciaal gedeelte van het festivalterrein wordt ingedeeld met kuubkist statafels, er zijn verschillende icebuckets met lekkers, en er is een DJ die voor alle bedrijven hun zelf ingezonden platen draait. Hoe leuk! Willen jullie met je bedrijf meedoen? Meld je dan aan via [email protected]

Entertainment

Op het festivalterrein vind je de allerbeste foodtrucks in combinatie met muziek en entertainment in een geweldige zomerse sfeer. Bijna al je zintuigen worden geprikkeld. Op de Foodstoet kijk je je ogen uit. Je voelt het zomerse gras prikken onder je voeten, je wordt omringd door heerlijke geuren, smaken en geluiden. Ons uitgebreide muziekprogramma bevat Dj’s en meerdere live acts. Binnen de kortste keren laat je je meevoeren door de zomerse klanken en de sfeervolle livemuziek!

De Kidsstoet

De Foodstoet is een plek voor groot en klein. We hebben ook aan onze jongste bezoekers gedacht. Speciaal voor onze kleine bezoekers is er de kidszone. Dit is een plek waar de kinderen kunnen spelen terwijl de ouders een hapje en drankje halen. Op zaterdag 31 augustus van 12:00 tot 15:30 is er De Kidsstoet. Dit een speciale activiteitenmiddag voor kinderen! Alle kids die hier aan mee willen doen kunnen op zaterdagmiddag een stempelkaart halen bij de kassa. Met deze stempelkaart kun je deelnemen aan verschillende activiteiten op het festivalterrein. (o.a. Dansen met Anouk Roedeloff, Schminken, Glaasjes Ranja, Kid Silent Disco, een kookactiviteit en een speuractiviteit) Na iedere activiteit volgt een stempel, na een volle stempelkaart volgt een leuke attentie verzorgd door Anderz Advocaten.

Fruitstoet Foodcamp

Voor alle sportievelingen onder ons is er Zondag van 11:00 tot 12:00 de Fruitstoet Foodcamp. Dit is een intensieve bootcamp verzorgd door MMA Schouteren om de dag sportief en gezond te beginnen. Ook zal de truck van saplab aanwezig zijn met healthy smoothies. Begin je zondag sportief en gezond!

Reacties