Flink gegroeide straatrommelmarkt Beatrixlaan op 8 september

Rommelmarkt Beatrixlaan
Foto: Roy Vermeij

Op zondag 8 september 2019 vindt voor de 11e keer de jaarlijkse straatrommelmarkt van de Prinses Beatrixlaan en omgeving plaats. Met de uitbreiding van de Prinses Irenestraat en het pleintje in de Prinses Marijkestraat is het aantal verkoopplaatsen op de jaarlijkse straatrommelmarkt van de Beatrixlaan en omgeving dit jaar met de helft gegroeid tot maar liefst 120 stuks.

“We durven met recht te zeggen dat de straatrommelmarkt als nooit tevoren leeft in de wijk ’t Fort- Zeekant”, aldus Rob Langenberg namens de organisatie. “Ongeveer driekwart van alle verkoopplaatsen is ingevuld door de bewoners zelf. Dat onderstreept de grote betrokkenheid van de bewoners.”

De jaarlijkse straatrommelmarkt in wijk ’t Fort / Zeekant is al jaren een begrip in de wijk, maar zeker ook in Bergen op Zoom. Er worden allerlei tweedehands spullen te koop aangeboden: van (kinder)kleding tot elektrische apparaten, van speelgoed tot servies en glaswerk. Er is van alles te koop op deze traditionele ouderwetse staatrommelmarkt.

Gedurende de dag klinkt in alle straten muziek van DJ Bram. Het traditionele springkussen is aanwezig, net als de schminkstand (met dank aan WijZijn en scoutingclub Menno van Coehoorn). Voor de oudere jeugd is er dit jaar een spectaculaire verrassing. Nieuw dit jaar is een gezellig terras waar koffie & frisdranken, alsmede allerlei (warme) lekkernijen te koop zijn.

De straatrommelmarkt is zondag 8 september van 09.00 tot 15.30 uur in de Prinses Beatrixlaan, Van der Spiegelstraat, Prinses Irenestraat en de Prinses Marijkestraat.

Reacties