“IJslands getrappel” voor kinderen van 7 tot 12 jaar

Foto:

Heb je weleens gehoord van een IJslander? Dit is een paardenras uit IJsland. Deze IJslandse paarden leven samen met runderen in het Markiezaat.

De gidsen van deze middag brengen een echte IJslander mee en geven uitleg over het ras, het temperament en de gangen van dit paard. Ook zal een gids de gangen laten zien op het paard. Misschien is er ook nog tijd om de kudde in het Markiezaat te bezoeken. Wil je dit ook allemaal meemaken, kom dan op 25 september naar de Kraaijenberg. Trek kleren aan die vies mogen worden en stevige schoenen. Na afloop staat er een gratis drankje voor jullie klaar!
Wij verzoeken u om de kinderen van 7 tot 12 jaar vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten

Verzamelen op 25 september (onder begeleiding van een volwassene, niet voor BSO of andere commerciële groepen) om 14.00 uur bij bezoekerscentrum “De Kraaijenberg”, gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Fianestraat.
De kosten voor deze kinderactiviteit zijn € 2,00 per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés. Het zal tot ongeveer 16.00 uur duren.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.brabantslandschap.nl, of op www.facebook.com/DeKraaijenberg

Reacties