25 oktober: Griezelen bij S&L Zorg

Foto:

Op vrijdag 25 oktober is iedereen welkom om te komen griezelen bij S&L Zorg. Met Halloween voor de deur gaan we samen op griezeltocht. Griezel je mee?

Er zijn heel veel griezels bij Lambertijnenhof gesignaleerd. Weet jij ze allemaal te vinden? Het belooft een spannende tocht te worden! Om niet op te vallen tussen de griezels kun je beter zelf ook verkleed komen! Na afloop is er een griezelbal, met medewerking van dansgroep Creative ARt WorX, waar de grootste griezel gekozen wordt.

We verzamelen tussen 19.00 en 19.30 uur bij het Ontmoetingscentrum op het terrein van Lambertijnenhof. We starten in verschillende groepen. Niet bekend met Lambertijnenhof? Je vindt het Ontmoetingscentrum aan Lambertijnenhof 209, 4614 CH in Bergen op Zoom.

S&L Zorg biedt zorg en begeleiding aan meer dan 350 mensen met een verstandelijke beperking, waarvan het overgrote deel ook in de woningen van S&L Zorg woont. Naast diverse woningen in de wijk in de regio heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.

Reacties