Jubileum Brabantse Wal Festival groots gevierd in 2020

Foto:

Ter gelegenheid van de 10e editie van het Brabantse Wal Festival wordt het publiek in april 2020 getrakteerd op record aantal artiesten. In de roze tent langs de Scheldeweg in Hoogerheide zullen wederom de Foute Mega Party, de Muziekmiddag, een Hollandse Avond en Kinderdisco met Popavond plaatsvinden.

De organisatie laat weten dicht bij de jaarlijkse traditie te blijven met het festival op 18, 19, 26 en 27 april 2020. “De Foute Mega Party, de Muziekmiddag, een Hollandse Avond en Kinderdisco met Popavond worden extra sterk onderstreept door de medewerking van een groot aantal bekende artiesten die zeker de tent op z’n kop gaan zetten.”

Hollandse dag & Hollandse avond

De grootste verandering is tevens de meest opvallende: “Op zondag 26 april vieren we De Hollandse dag en Hollandse avond. Met meer dan 20 artiesten op één dag gaan we non-stop door van 12:00 tot 01:00 uur. Met als grootste naam ongetwijfeld die van Jan Smit. In combinatie met tal van food-trucks wordt dat een dag een nooit te vergeten.” Tijdens het festival zal er een speciale Flügel Après Ski tent op het terrein zal staan.

Foute mega party

Het festival start al op zaterdag 18 april met de FOUTE MEGA PARTY waar dit jaar enkele bekende namen terugkeren. Snollebollekes mag zeker niet ontbreken op deze jubileum-editie en top DJ Paul Elstak is de kers op de taart!

Muziekmiddag

De MUZIEKMIDDAG op zondag 19 april kan rekenen op veel vaste bezoekers die op hun beurt top-acts mogen verwachten. Corry Konings, Frank Ashton, Ronnie Tober en Jan van Brabant staan garant voor een feestelijke muziekmiddag.

Koningsdag Hoogerheide

De slotdag is de koningsdag met overdag gratis springkussens, ponyrijden en KINDERDISCO, gevolgd door de gratis POPAVOND. Alle info op:

Reacties