Harmonie Concordia’s Top 2000

Harmonie Concordia tovert het Zwijnshoofd op zaterdag 21 december eenmalig om tot Top 2000 café.

Vanaf 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) speelt de harmonie een aantal gedurfde arrangementen van bekende Top 2000 nummers in het Vestzaktheater. Samen met muziekjournalist Willem Jongeneelen zal de presentatie van de avond in handen liggen van drummer en muziekliefhebber Matthijs van Dam. Ook heeft Concordia jong talent Fleur van Tienen uitgenodigd om een aantal stukken op piano en met zang te begeleiden. Na afloop van het concert kunnen alle voetjes van de vloer terwijl DJ WCoolJ de leukste plaatjes uit de Top 2000 voorbij laat komen!

De dagen worden korter en de milde herfstavonden hebben inmiddels plaats gemaakt voor de nachtvorst. Voor je het weet is het weer Kerstmis en is het jaar alweer voorbij. Gelukkig zit de decembermaand altijd vol leuke feestelijkheden, waaronder het jaarlijks decemberconcert van Harmonie Concordia uit Bergen op Zoom! De gehele harmonie is inmiddels, met behulp van het Prins Bernhard Cultuurfonds en Ward Warmoeskerken, in het nieuw gestoken en sinds de zomer zijn de muzikanten van Concordia ontzettend fanatiek aan het repeteren om in december weer een swingend concert weg te zetten.

Kaartjes zijn voor €5 te koop bij de leden van Harmonie Concordia, of kunnen besteld worden via [email protected] Zitplek nodig? Reserveer die dan zo snel mogelijk bij de aankoop van het kaartje aangezien er slechts beperkte zitplekken beschikbaar zijn.

  • Wat: Top 2000 concert
  • Wie: Harmonie Concordia Bergen op Zoom
  • Waar: ’t Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18, Bergen op Zoom
  • Tijd: Zaal open vanaf 19.30 uur, aanvang concert 20.00 uur
  • Start afterparty omstreeks 22.15 uur

Reacties