Online Digicafé over de Online Bibliotheek

Bibliotheek Bergen op Zoom
Foto: Jan Krijtenburg

Dinsdag 14 juli om 15:00 uur organiseert Bibliotheek West-Brabant een online Digicafé over het lenen van e-books en luisterboeken van de Online Bibliotheek.

Er wordt dan uitleg gegeven over hoe het werkt, en je krijgt bovendien mooie lees en luistertips.

Wist je dat er bijna 30.000 e-book titels te leen zijn via de bibliotheek? En meer dan 4000 luisterboeken. En de vakantiebieb is van 1 juli tot en met 31 augustus weer open. Precies wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie.

Ga goed voorbereid op vakantie en kom alles te weten over de Online Bibliotheek:

  • Hoe start je met de online bibliotheek?
  • Wat zijn de veelgestelde vragen?
  • Waar kun je informatie vinden of waar kun je terecht met vragen?
  • Er is ruimte om je eigen vragen te stellen.
  • Er wordt afgerond met online lees en luistertips!

Lijkt het je interessant om online deel te nemen vanaf je eigen locatie? Meld je dan aan op www.bibliotheekwb.nl/onlinedigicafe. Je ontvangt dan een bevestigingsmail. Enkele dagen voor de online uitleg ontvang je ook nog een link waarmee je deel kunt nemen aan het online Digicafé.

Je hoeft op de dag zelf alleen op de link te klikken en dan kun je deelnemen aan het online Digicafé (je bent zelf niet in beeld, via een chat kun je vragen stellen).

Heb je nu al specifieke vragen over de online bibliotheek? Bel dan naar: 0165-552080 (elke maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 14.00 uur) of stuur een e-mail: [email protected].

Reacties