Ontsleuteld: interactief spel in het centrum van Bergen op Zoom

Evenementenbureau Ludiek events heeft een interactief spel ontwikkeld welke de komende periode te spelen is in het centrum van Bergen op Zoom.

“We hebben hard gewerkt deze voor iedereen toegankelijk te maken, ongeacht de groepsgrootte. Mensen kunnen zich individueel aanmelden maar nog gezelliger: ook samen met familie, vrienden of collega’s”, zegt Christian Dol van Ludiek events.

Tijdens het spel waan jezelf een heuse spion en traceer je aan de hand van diverse aanwijzingen verschillende locaties in het centrum van Bergen op Zoom. Ontsleutel de bijbehorende opdrachten, speel alle telefoonnummers vrij en probeer zo snel mogelijk telefonisch contact te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever. Ontsleuteld is volgens de makers een razend spannend interactief stadsspel welke op diverse vlakken de nodige uitdagingen biedt. Onderlinge communicatie, samenwerking en verbinding zijn de sleutels tot succes!

Dol: “Ontsleuteld is niet zomaar een spel maar echt een interactieve beleving. Als deelnemer sta je continue in contact met de spionnen van het spel. Via de telefoon komen er opdrachten binnen, na het ontsleutelen speel je telkens een telefoonnummer vrij en regelmatig zul je in het spel ook daadwerkelijk telefonisch contact moeten leggen via de vrijgespeelde telefoonnummers om zo een stap dichter bij de overwinning te kunnen komen. Dit uitstapje is overigens geheel corona-proof in de uitvoering, terwijl iedereen zich tegelijkertijd in het spel met elkaar verbonden voelt! Kortom: het ideale uitje bij jou in de buurt!” Het spel wordt ook aangeboden in 56 andere steden.

Reacties