Expositie korte films van Dudink & Luijkx op 24 en 25 oktober

Foto: Dudink & Luijkx

Op 24 en 25 oktober 2020 wordt er in de Arsis expositieruimte aan de Kastanjelaan 160 een expositie georganiseerd van de korte films gemaakt door het duo Dudink en Luijkx.

Strikte regels

Vanwege de Covid-19 situatie zijn er, in overleg ook met de gemeente, strikte regels verbonden aan het bezoeken van de expositie. Zo is het aantal mensen dat tegelijkertijd deze expositie mag bezoeken beperkt tot 10 personen.
Wilt u op een van de 4 tijdblokken de expositie bezoeken, dan dient u zich aan te melden via email: [email protected] Zonder afspraak geen toegang.

Tijdblokken

Zaterdag 24 oktober
Tijdblok 1: 13:00 tot 15:30 uur
Tijdblok 2: 15:30 tot 18:00 uur

Zondag 25 oktober
Tijdblok 1: 13:00 tot 15:30 uur
Tijdblok 2: 15:30 tot 18:00 uur

Wat is Arsis kunst en sociëteit

Stichting Arsis bestaat sinds 2001 en is het initiatief van kunstenaars uit West-Brabant.
Stichting Arsis Kunst en Sociëteit draagt bij aan een levendig kunstklimaat in West-Brabant. Arsis bundelt de artistieke krachten en brengt professionele kunstenaars, amateurs en liefhebbers bij elkaar. Een en ander realiseert de Stichting door overleg met gemeentelijke, regionale en provinciale overheden en culturele organisaties.

Arsis schept zo een vruchtbare bodem waaruit nieuwe ideeën en initiatieven ontstaan. Arsis organiseert groeps- en individuele tentoonstellingen in haar sociëteit en bij derden. Zij houdt lezingen, presentaties, discussieavonden, excursies, etc.

Arsis kent verschillende werkgroepen die de activiteiten ontplooien.
Arsis heeft in samenwerking met TanteLouise een beeldentuin bij het Nieuwe ABG in Bergen op Zoom onder de naam Expo-Thuis.

Er zijn ruim 40 kunstenaars bij Arsis aangesloten.

Voor meer informatie over Arsis en onze activiteiten, de werkgroepen etcetara, zie de website van Arsis, https://arsis-boz.nl/.
De facebook pagina van Arsis vindt u op: www.facebook.com/Arsisboz.

Reacties