Haal JazzBoZ in huis

Archieffoto
Foto:

De JazzBoZ viering zal op zondag 30 mei om 12.00 uur te zien zijn via Zuidwest-tv en de socials van JazzBoZ.

Jarenlang zat onze stadskerk bomvol. Je mocht in de Gertrudiskerk swingen, beleven en genieten van namen als Rosa King, Madeline Belle, Sabrina Starke, Do, Denise Jannah en vele andere artiesten.

Dit jaar blijft de kerk leeg. Geen Bergs streetparade-orkest dat om 11.50 uur de kerk binnen knettert om de viering te openen. Dit jaar geen kerkgangers. Toch kondigen we dit jaar wel degelijk een jazzviering aan!

Programma

Het Bergse jazzduo But for Now zal met de prachtige zangstem van Madeleine Sie en de gevoelige contrabas van Rogier van Vliet de viering van muziek voorzien. Om de traditie van de straatorkesten in ere te houden zal er een speciaal orkest te zien zijn waarin alle straatorkesten van Bergen op Zoom worden vertegenwoordigd.

Voorgangers ds. Willem Lolkema en pastor Fredi Hagedoorn zullen voorgaan. Zij verbinden de muziek en het verhaal vanuit het thema ‘’maak het licht’’.

Meld je aan voor het beleef-het-thuis-pakket!

De viering zal op zondag 30 mei om 12.00 uur te zien zijn via Zuidwest-tv en de socials van JazzBoZ. Om hier thuis optimaal van te genieten kun je een beleef-de-jazzviering-thuis-mee-pakket aanvragen.

Je kunt je eenvoudig aanmelden door voor 17 mei een e-mail te sturen naar [email protected] met hierin je naam en adres. Het pakketje zal in de week van 30 mei bij je thuis gebracht worden.

Reacties