Stel je vragen over de digitale overheid bij de bibliotheek

Foto: Bibliotheek West-Brabant

Informatiepunt digitale overheid bij de Bibliotheek West-Brabant in Bergen op Zoom, Oudenbosch en Roosendaal.

Met een computer omgaan

Veel dingen kun je via internet regelen met de overheid, bijvoorbeeld belastingen en toeslagen, zorg regelen, werk zoeken, rijbewijs verlengen, AOW aanvragen, verkeersboetes betalen én nog veel meer. Je moet dan een DigiD hebben en met een computer kunnen omgaan. Veel mensen vinden dit lastig.

Hulp nodig

Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Dan kun je terecht in de bibliotheek in Bergen op Zoom, Oudenbosch en Roosendaal. Hier vind je namelijk het Informatiepunt Digitale Overheid. De medewerkers laten je graag zien waar je de informatie kan vinden en hoe het werkt. Zij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt. Het informatiepunt is gratis. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek West-Brabant.

Kijk op onze website naar de openingstijden van jouw bibliotheek of bel 0165 – 55 20 80 (elke maandag tot en met vrijdag van 10:00 – 14:00 uur). Kom langs om je vraag te stellen over de digitale overheid. In de maand juni maak je kans op een attentie als je je vraag hebt gesteld. We verwelkomen je graag!

Meer informatie? Zie: www.bibliotheekwb.nl/IDO

Reacties