JazzBoZ gaat van start

Archieffoto
Foto: Redactie

Vanaf vrijdag vindt in Bergen op Zoom het JazzBoZ weekend plaats.

Vrijdag is het zover: JazzBoZ 2021! Inmiddels staat er mooi programma te wachten voor dit weekend, deels fysiek en deels digitaal voor jullie te volgen.

Het programma

Vrijdag 28 mei

JazzBoZ schoolconcerten

Traditiegetrouw start JazzBoZ vrijdag met de schoolconcerten. Vanuit theater De Maagd wordt een interactieve muziekshow naar alle groepen 7 in de gemeente Bergen op Zoom gestreamd, inclusief wedstrijdelement waarbij een klas de JazzBoZ trofee 2021 kan winnen. JazzBoZ zorgt diezelfde dag voor ijs in de winnende klas!

Zaterdag 29 mei

JazzBoZ dubbeldekker / 11.00-17.00 uur

Op zaterdag 29 mei rijdt er van 11.00 tot 17.00 uur een dubbeldekker voorzien van jazzmuzikanten door de wijken van Bergen op Zoom en Halsteren, waarmee de jazzmuziek bij de mensen thuis gebracht wordt. Ook rijden er twee gesloten bussen met muzikanten door Bergen op Zoom, die stoppen bij diverse zorglocaties.

Joke Bruijs & Michael Varekamp bij de Bosgaard / 13.30-16.45

Zaterdagmiddag komen er twee mooie namen naar De Bosgaard van tanteLouise: Joke Bruijs en Michael Varekamp. Via www.jazzboz.nl/live kun jij dit live volgen. De concerten vinden plaats van 13.30 tot 16.45 uur.

Jazzmuziek uit de Peperbus

Ben jij zaterdag- of zondagmiddag in de binnenstad van Bergen op Zoom te vinden? Dan kan het zomaar zijn dat je de Peperbus enkele jazznummers hoort spelen! Speciaal voor JazzBoZ wordt er elk half uur een klokkenspel van jazznummers gespeeld op de Grote Markt.

Achtertuinconcertjes

Zaterdagavond worden er 8 jazzconcertjes gehouden in diverse achtertuinen in de gemeente Bergen op Zoom. Iedereen die een donatie heeft gedaan aan JazzBoZ maakte kans op zo’n achtertuinconcertje. Uiteraard worden wat te gekke beelden van deze concertjes met jullie gedeeld!

Zondag 30 mei

JazzBoZ kerkdienst 12.00-13.00 op ZuidWest TV

De kerkdienst op zondagochtend wordt een intieme jazzdienst die men thuis digitaal kan volgen. De dienst is te volgen via ZuidWest TV.

13.00-14.00 Schoolconcert met Jazzquiz live op de JazzBoZ website en Zuid-West TV

Wil jij jouw jazzkennis testen? Doe dan mee met de quiz die JazzBoZ heeft gemaakt voor de groepen 7 en 8 in de gemeente Bergen op Zoom. Op zondag kun je hem volgen én live meedoen met Google Forms.

15.00-16.00 Michael Varekamp live op onze website

Het optreden van Michael Varekamp in de Bosgaard (zaterdagmiddag) wordt op zondag uitgezonden op de JazzBoZ website. Ga naar www.jazzboz.nl/live om het te checken!

Reacties