Putse band Triple-B mag weer

Foto: Triple-B

De Putse blues en rockband Triple-B staat op zaterdag 26 juni bij Gebouw- T in Bergen op Zoom.

De Putse blues en rockband Triple-B is eindelijk na een lange vervelende coronavakantie weer begonnen met de repetities. En de reden is dat de band op zaterdag 26 juni bij Gebouw- T in Bergen op Zoom weer een optreden kan en mag verzorgen.

Enkele jaren gelden speelden Triple-B al eens in Gebouw T voor een different Elvis avond. Nummers van The King werden door hun in een geheel ander jasje gestoken. Nu is er op deze avond een different Hazes concert. En wederom werd de band gevraagd om nummers van Hazes senior in een ander jasje te steken en het liefst met blues invloeden.

Nou heeft Hazes ooit een cd. uitgebracht met bluesmuziek dus van die cd. zijn er al enkele nummers gekozen. Maar ook dit keer stak gitarist/zanger Ben van Hoof zijn stoute muzikale blues-schoenen aan en maakte op verschillende Andre Hazes hits een passend blues, jazz of rock arrangement.

Extra toetsenist

Door de corona is de band dus nog maar net aan het oefenen en werd er dan ook besloten om voor deze avond een extra toetsenist mee te nemen. De zoon van bassist Kees wed gevraagd en Dave had wel zin dus Triple-B wordt even uitgebreid.

Ook op deze avond zal er een zangeres optreden die Hazes in een zuid Amerikaans jasje steekt.. Kaarten zijn via de site van Gebouw T te bestellen en ook op deze site meer info over dit optreden.

Eindelijk weer optreden

Eindelijk kunnen Viola Kees Ron Peter Ben en gastmuzikant Dave weer optreden en “Ik meen het” Het kostte “Bloed zweet en tranen” Maar we zijn weer “Een beetje verliefd” geworden op de lekkere muziek van Hazes door Triple-B nu in blues uitvoeringen te horen. Meer info over de band op www.bluesbandtripleb.nl

Reacties