Tijd voor Avontuur de Scouting Markiezaatsgroep

Foto: Scouting Markiezaatsgroep Bergen op Zoom

Tijd voor Avontuur op 30 oktober, avontuurlijk in actie voor het goede doel met de Scouting Markiezaatsgroep.

40.000 voetbalvelden

Wist je dat elke twee seconden een bos ter grootte van een voetbalveld verdwijnt? Dat zijn meer dan 40.000 voetbalvelden vol bomen per dag! Hoog tijd voor actie! Daarom organiseert de Scouting Markiezaatsgroep op 30 oktober het event ‘Tijd voor Avontuur’: een avontuurlijke dag vol activiteiten en spellen, waarmee kinderen van 6 tot en met 12 jaar prijzen kunnen winnen én geld ophalen voor het goede doel.

Scouting Nederland en Wereld Natuur Fonds

‘Tijd voor Avontuur’ is een initiatief van Scouting Nederland in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds, waarbij kinderen op een actieve manier in actie komen voor het goede doel. Op verschillende plaatsen in Nederland worden ‘Tijd voor Avontuur’ evenementen georganiseerd met allerlei activiteiten. Zo ook in Bergen op Zoom waar kinderen onder andere van een kabelbaan kunnen roetsjen, een spannend potje archery tag kunnen doen, of lekker een kampvuurtje kunnen stoken.

Een leuke middag voor kinderen

Met behulp van de inschrijfkosten – 5 euro per persoon – verzorgt de scouting Markiezaatsgroep een leuke middag voor kinderen en dragen de kinderen bij aan de natuur; alle opbrengsten gaan direct naar het Wereld Natuur Fonds.

Aanmelden

Zit jij op de basisschool en wil je ook meedoen aan ‘Tijd voor Avontuur’? Meld je dan online aan via tijd-voor-avontuur.nl/

‘Tijd voor Avontuur’ Bergen op Zoom vindt plaats op 30 oktober van 13:00 uur tot 16:00 uur. Meer informatie en inschrijven via www.tijd-voor-avontuur.nl/bergen-op-zoom.

Reacties