Parkinson Café West-Brabant: Boksen met Parkinson

Foto:

Op donderdag 12 mei is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. Deze middag kunt u kennis maken met boksen bij de ziekte van Parkinson.

Na een korte uitleg over de theoretische achtergrond kunt u zelf ervaren hoe het is om boksoefeningen te doen. De boksoefeningen worden ‘non-contact’ uitgevoerd, we stoten alleen in de lucht of op elkaars bokshandschoenen. Dit om de oefeningen zo veilig mogelijk te houden.

Waar en wanneer?

Het Parkinson Café West-Brabant vindt plaats in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. De Schalm is gevestigd in de Gertrudiskerk, de ingang bevindt zich in de Herelsestraat. U bent van harte welkom. De inloop is vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur tot 16.00 uur. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van Thuiszorg West-Brabant (TWB), Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.

Cookieinstellingen