8 december 2017: Reggae klanken doen terug verlangen naar de zomerperiode

Foto: Gebouw-T

In deze winterse periode is het altijd fijn om te voorzien worden van sferen die doen terug verlangen naar de zomerperiode. De fijne zomerse klanken van reggae en ska bands Mr. Wallace en Vince Irie & Offshore gaan hier zeker aan bijdragen. Zij zijn allebei vrijdag 8 december te zien in Gebouw-T Bergen op Zoom.

Mr. Wallace is één van de meest energieke en veelbelovende ska bands van Nederland. Sinds 2010 spelen ze shows en festivals in heel Nederland en delen ze het podium met onder andere The Skatalites, The Specials en Madness. Het nieuwe album ‘Breathe Again’ van de zevenkoppige female-fronted band bevat een evenwichtige en originele mix van bevlogen ska en reggae nummers. De band is een must-see live act die elk publiek opzweept, meeneemt en uitbundig achterlaat.

Vince Irie is nationaal geen onbekende. Menigeen zal hem kennen van zijn deelname aan het populaire televisieprogramma The Voice of Holland, waar hij in 2013 aan deel nam. De zanger met Arubaanse roots brengt met Vince Irie & Offshore reggae met een rock attitude en een typische beach & surf vibe. Ze staan voor dansbare, catchy songs en mixen op eigenzinnige wijze reggae, rock, funk, ska en Caribische vibes. Eerder stond de band al op Dunya Festival en Zwarte Cross, en in podia als Melkweg en 013.

Tickets voor Reggae Night zijn reeds verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl. Hier is tevens meer informatie te vinden over het concert.

Bron: Gebouw-T

Reacties