Kerstmis-tour met dood, bloed en zombies

Op donderdag 7 december is er een kerstfeest waar Mariah Carey’s ‘All I want for Christmas is you’ waarschijnlijk niet op de setlist staat. De X-Mass in Hell tour komt donderdag 7 december naar Gebouw-T te Bergen op Zoom.

De headliner Six Feet Under, afkomstig uit Amerika, zal voor de eerste keer in Europa het in februari uitgekomen nieuwe wapenfeit “TORMENT” live ten gehore brengen en de zalen met de grond gelijk maken.

Wie een hele avond wil genieten van metal, moet de line-up van deze 7 december zeker niet missen. De headliner Six Feet Under staat op nummer 9 in de “Billboard current hard music albums” lijst. De muziek is te herkennen aan de lage grunts van zanger Barnes, één van de beste in dit bereik, en de teksten die vooral over dood, bloed en zombies gaan.

Naast Six Feet Under staat ook Incite op het podium, een Texaanse metalband. Zij ontvingen verschillende erkenningen zoals “Album van de Week” van het Amerikaanse Revolver magazine. De Australiërs van Nucleust zijn met hun progressieve metal weer een zeer positieve verandering in de line-up van de tour. Het Nederlandse X-Tinxion zal voor de metalscène in Nederland al een begrip zijn. Frontvrouw Monica Jansen zal iedereen aan het headbangen krijgen. Tot slot rond Melodic, Death Metal band, Infernal Tenebra uit Kroatië de tourposter af.

De zaal opent op 7 december om 18:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €19,00 via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.

Reacties