“Huijbergse avond” op vrijdag 5 januari als aanvang wielerweekeinde 2018

Foto:

Na een afwezigheid van 1 jaar zal de “HUIJBERGSE AVOND” nu voor de 13de maal georganiseerd worden door Stichting Wieler comité Huijbergen in MFC De Kloek.

Deze vrijdagavond 5 januari is het een mooie start om het nieuwe jaar te laten beginnen. De organisatie heeft er dit weekeinde er een vol programma van gemaakt. Op zaterdag 6 januari 2018 zal de finale Topcompetitie veldrijden plaatsen vinden rondom de Nootjesberg en de Tiestenduin met de finish op de Weg naar Wouw met deelname van de nationale toprenners en op zondag 7 januari 2018 zal de populaire ATB toertocht Huijbergen gereden worden met start/finish MFC De Kloek.

Wat begon als een extra aanvulling in de VIP tent tijdens de organisatie van een Internationale Cyclo Cross is nu uitgegroeid tot een jaarlijks evenement waar jong en oud een volle zaal trekt. De “Huijbergse avond” is dan ook niet meer weg te denken. Tijdens deze avond zal de kennis over het afgelopen jaar van Huijbergen in de vorm van een quizavond getest worden. Toine van Agtmaal is weer bereid gevonden om een de vragen samen te stellen. Ze lijken makkelijk, maar vaak is het van “oh ja”. Deelname staat open voor jong en oud. Ieder jaar is het weer een verrassing wie de wisselbeker overhandigd krijgt. Wie wordt de volgende winnaar van de vel begeerde wisselbeker “Huijbergse avond”. Vorige editie werd de beker gewonnen door HVV Huijbergen o.l.v. Lianne van Eekeren.

De presentatie van deze avond is in handen van de Huijbergse quizmaster Gerald de Waal. Deelname staat vrij voor verenigingen, bedrijven en buurt bewoners. Hulplijnen op de avond zijn uitgesloten op straffe van diskwalificatie.

Opgave kan middels bijgevoegd formulier. Voor deelname betaalt men slechts € 5,–. Naast de wisselbeker zijn er geldprijzen te verdienen voor de 1ste 3 plaatsen.
Aanvang van de Huijbergse avond is om 20.00 uur in MFC “De Kloek”
Opgave formulier dient uiterlijk 3 januari 2018 ingeleverd te worden bij het secretariaat van het Wielercomité of per mail naar: [email protected]

 

Reacties