Kerstboominzameling 2018 & Challenge “Duurzame Kerst”

Dit jaar organiseert de gemeente Bergen op Zoom de kerstboominzameling samen met het Natuurpodium. En dat betekent dat duurzaamheid centraal staat.

Er zijn twee heuse challenges: eentje voor de meest duurzame juffen en meneren op de Brabantse Wal, en één voor kinderen thuis.

Kerstboominzameling

De kerstbomen kunnen op vrijdag 5 januari, 13.00-16.00u worden ingeleverd op verschillende inzamellocaties.
Op de locaties zijn stempelkaarten verkrijgbaar, waarop wordt bijgehouden hoeveel bomen zijn ingeleverd. De kinderen met de meeste stempels ontvangen een geldprijs (1e prijs = € 100, 2e prijs = € 75, 3e prijs = € 50). Nadere informatie en inzamel-adressen staat op www.bergenopzoom.nl, www.natuurpodium.nl en de Facebook-pagina’s.

Challenge “Duurzame Kerst” voor schoolklassen

Speciaal voor de groepen 5, 6, 7 en 8 hebben we de challenge “Duurzame Kerst”, waarmee je leuke prijzen voor in de klas kunt winnen. De challenge bevat kennisvragen en een creatieve opdracht…..!

Welke juffen en meneren laten zien hoe duurzaam ze zijn?! Uiterste inleverdatum is 12 januari.
De School-challenge “Duurzame Kerst” vind je op bergenopzoom.nl en natuurpodium.nl.
http://natuurpodium.nl/activiteiten/activiteit/136
Inleveren doe je digitaal bij [email protected].

Thuis-challenge “Duurzame Kerst”

Misschien doet jouw klas ook mee met de challenge voor schoolklassen. Of niet. Dat maakt voor jou niet uit. Jij kan zelf, alleen of met een vriend(innet)je, ook meedoen met de challenge. Wat weet jij over kerstbomen en duurzaamheid? En wat maak jij van de creatieve opdracht? We zijn benieuwd! Voor de leukste inzendingen ligt een bioscoopbon klaar. Uiterste inleverdatum is 12 januari.
Je vindt de thuis-challenge “Duurzame Kerst” op bergenopzoom.nl en natuurpodium.nl.
http://natuurpodium.nl/activiteiten/activiteit/137
Inleveren doe je digitaal, bij [email protected]

Reacties