3 Februari: Nathalie Baartman met ‘Voest’ bij Podium Kloosterhof

Foto: Jochem Jurgens

Nathalie Baartman is een geweldige cabaretière uit Twente die de grote thema’s van vandaag subtiel weet te mengen met haar persoonlijke belevenissen en gevoelens.

Voest is een vurige voorstelling van een ontembare vrouw op vredesdrift!
Haar toon is folkloristisch, haar vondsten formidabel van simplisme. Haar sprekende mimiek doet de rest. Nathalie Baartman komt op en grijpt je beet. Met een vet Twents accent, een traporgeltje en een lichte paniek in de ogen sleept ze je mee haar universum binnen. Een universum dat over je heen spoelt als een intrigerende trip. Wie zich overgeeft aan die trip, verlaat geheid als een ander mens de zaal.

De pers schrijft:
‘Een mooi, sterk en verrassend geëngageerd cabaretprogramma. Een positief pleidooi voor warmte, liefde, betrokkenheid en gemeenschapszin. Met mooie liedjes en een paar puike conferences.’ (Cabaret.nl)

‘Een van die bijzondere, eigenzinnige cabaretiers die we moeten koesteren… boeiend en geestig. Ze weet als betrokken en geëngageerd cabaretier de grote thema’s van vandaag subtiel te mengen met haar persoonlijke belevenissen en gevoelens… een rasvertelster.’ (Theaterkrant.nl)

Laat u verrassen!

Toegang: € 17,00 | 65+ en CJP: € 15,00 inclusief een pauzedrankje.

Bestel uw kaarten via www.podiumkloosterhof.nl.

Telefonische informatie: 0164-620221.

Reacties