22 April: Jan Rot met ‘Seks & Drugs & Rot & Roll’ bij Podium Kloosterhof

Allemachtig prachtig jaren tachtig! Zanger en rasverteller Jan Rot hertaalt liedjes uit de jaren 80.

In Seks & Drugs & Rot & Roll brengt Jan Rot ons terug naar de tijd dat we nog jong en mooi waren, op school zaten, een gezin grootbrachten of juist nog geboren moesten worden. Over Wham! op Wembley, Springsteen en Bowie in de Kuip, Prince in Paradiso. Een jamsessie met Supertramp in de Mazzo, Jans tv-debuut bij Sonja Barend, op tour met de Golden Earring, de bijna-plaat met Paul de Leeuw, een masterclass van Henny Vrienten en een reddend telefoontje van de producer van Gerard Joling.

Over Toppop, Countdown Café, Sky Channel en MTV, maar ook over krakers, je eerste cd, je eerste computer, de opkomst van aids, de kroning van Beatrix, Cruijff naar Feyenoord, Thatcher en Reagan in Spitting Image, Live Aid, We are the world, perestrojka, The Singing Detective, EK 88, RUR met Jan Lenferink, op reis voor glossy Avenue, Jessye Norman in het Concertgebouw, Sam Cooke in de jeansreclame, en de oprichting van de Rock & Roll Hall of Fame.

Met mooie verhalen, trivia en feiten, een tros fijne hertalingen en eigen liedjes maakt Jan Rot een spetterend vervolg op Jong & Veelbelovend over zijn jaren 70, waarmee hij onder andere de Annie MG Schmidtprijs won. Mis het niet!

Toegang: € 17,00 | 65+ en CJP: € 15,00 inclusief een pauzedrankje.

Bestel uw kaarten via www.podiumkloosterhof.nl.

Telefonische informatie: 0164-620221.

Reacties