12 Januari: T-STRIJD 2018

Foto:

Vrijdag 12 januari vindt de eerste voorronde van T-Strijd plaats in Poppodium Gebouw-T, Bergen op Zoom.

T-Strijd is dè bandwedstrijd van Gebouw-T voor West-Brabant, Zeeland en Antwerpen.

Er vinden de komende periode 4 voorrondes plaats. In elke voorronde zitten 3 Nederlandse en 1 Belgische band. De publiekswinnaars van de voorrondes gaan door naar de halve finale. De jurywinnaars gaan meteen door naar de finale. Om deze plekken wordt gestreden in de voorrondes! De tweede voorronde vindt plaats op 19 januari, de derde op 27 januari en de laatste op 3 februari.

De jury heeft uiteindelijk gekozen voor de volgende bands: in de eerste voorronde zullen DELUSIONALS, FAKE INDIANS (BE), LOVE COUPLE en Shoot The Messenger het tegen elkaar opnemen. In de tweede voorronde staan Kenny Weed & The Free Mind Empire, The Havanas, NAEAR en SPITFIRE (BE). In voorronde 3 zijn De Hobbyisten, Treehook, Crimson Alley en TWOFVCE te zien. En in de vierde en laatste voorronde strijden De Authentiek Fabriek, Hunterstreet, There There en Renton Jules (BE) om de laatste plekken in de halve finale en finale te bemachtigen.

Wat staat er op het spel? In de finale wordt er uiteindelijk gestreden om 2 prijzen, de jurywinnaar en de publiekswinnaar. Als winnaar van de T-Strijd kun je prijzen winnen als een optreden in Gebouw-T, studio tijd om je eigen album op te nemen en nog veel meer. Je kunt de voorrondes gratis bezoeken en je hebt zelf natuurlijk ook een stem in wie er doorgaat. Meer reden om te komen kijken natuurlijk!

De zaal opent op 12 januari om 20:30 uur. Gratis te bezoeken, meer info via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl.

Reacties