Zilvertaxatie bij de Heemkunde kring Halsteren op 24 januari

Op woensdag 24 januari zal zilverkenner K.Hielkema uit Halsteren vanaf 20.45 uur zilver taxeren er bij de Heemkunde kring Halsteren.

Na de ledenvergadering van de heemkundekring kan men sieraden en zilveren voorwerpen laten taxeren door een kenner. Dhr.Hielkema, is een van de mede organisatoren van de zilver tentoonstelling afgelopen jaar in het Markiezenhof in Bergen op Zoom.

Velen hebben deze tentoonstelling gezien. Sommige bezoekers zullen zich,  bij het zien van al dat prachtige kostbare zilver, misschien wel eens afgevraagd hebben of hun eigen zilver ook wel waardevol is en hoeveel het waard zou zijn. Deze avond  krijgt iedereen dus een kans om zilver te laten taxeren.

Kijk eens in dozen op zolder of in kasten of er hier en daar nog iets van zilver ligt. Breng dit mee naar de Heemkunde kring en wie weet wat voor kostbaarheden er boven water komen. Schroom dus niet om 24 januari naar Beeklaan 29a te komen met misschien welk iets bijzonders in uw bezit. Iedereen is welkom. Toegang gratis. De koffie staat klaar.

Dus woensdag 24 januari vanaf 20.45 uur zilvertaxatie in Hof van Ram Beeklaan 29a te Halsteren.

 

Reacties